tisdag 21 december 2010

Roky Erickson tisdag 14e dec

Bra huvudakt, dåligt kompband, uruselt arrangerat, sjukt dåligt förband
Vi kom till Münchenbryggeriet runt kvartöveråtta, tänkte att vi skulle kunna glida in lite snyggt, eftersom dörrarna varit öppna sen sju, enligt biljetten.
Ajajaj, vad fel vi hade, och kallt var det, när vi kom var kön strax innan bron, och det tog minst en halvtimme att komma in, de blandade förköp med betala-på-plats-gäster i kön, vilket gjorde att det tog extra tid, väl inne ska man betala garderob innan man kommer fram till garderobspersonalen,  men det är begripligt så här i efterhand med tanke på hur otroligt korkade de var.
Barpriserna var rätt hutlösa - 25 spänn för en läskburk med kyrilliska bokstäver, 60 för en mellis och ännu mer för de starka. Huvva.



Vi gick när det var dags att gå, och kommer till en garderob i kaos, trots att där ännu inte var mer än kanske tre besökare innan oss. Personalen stod i den garderob där ingen av gästerna som ville gå hade bricka, så vakten fick be bimbona förflytta sig till den större delen av garderoben. Sen hittade de inte kläderna heller.
Beklagade garderobsfolket efter, och vakterna såg (läs: "inte") fram emot det kommande kaoset, då alla skulle hämta ut grejer samtidigt. Hoppas de överlevde iallafall, för de var trevliga.

Banden då
Träffade en del trevligt folk och småsurrade lite innan förbandet startade.
Golden Kanine började en och en halv timme efter utsatt tid. De borde börjat innan någon släpptes in överhuvudtaget, eftersom de var urusla. De öppnade med falsk stämsång, sen fortsatte de med nåt slags försök till bossanovapop och plågade en stackars trombon med så falska toner att jag tror den gick sönder. Undrar vad de betalat Luger för att få lov att få plåga 1500 personer samtidigt?

Runt 45 minuter efter de gått av, gick Roky Erickson på. Han var bra, men hans band dåligt. På Nalen 16 december 2007 var han enormt mycket bättre, dock en positiv överraskning för älskade herr Myrkheimr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar