lördag 11 september 2010

JustD, Båt

JustD
Var bra, passade ypperligt på Mosebacke, helt rätt miljö. Nostalgi.
Synd att det läggs ned.

CloseUp-båten
Jag och älskling gick till hytten, duschade och bytte snabbt om för att hinna ä'ta lite med Den Bestämda innan Grave öppnade. Till min lycka hade de en veganmacka! Tjohoo! FÖRSTA gången de fixat sånt på båten utan tjat! Så begav vi oss till Starlight, kollade Gravepojkarna som gjorde ett bra gig, tyvärr lämnade ljudmannen en hel del i övrigt att önska.
Efter det införskaffade vi lite nödtorft på taxfree där man inte kom in med för stor väska såvida inte man visade lite för mycket rattar för herr insläppsvakt. Han fick sina fiskar varma. "Nya regler". Visst, det är väl ok, men samtidigt låter de småungar springa omkring på nattklubbarna och dricka slattar. De hade då fan ingen koll, det var folk som bara gick igenom med ölkärror utan att betala, och ingen reagerade.

Anyhow, vi sket fullständigt i Raubtier, sen lyssnade vi på DT och The Kristet. Alltså, vi befann oss i samma lokal, några i sällskapet tittade, jag gjorde det inte.

Herrn var som vanligt glad och go hela trippen, han underhöll och höll hov natt som dag. Nån tältplats med gaffa var en av samtalsämnena på natten, och i restaurang Grill täcktes allehanda samtalsämnen under tiden mat intogs, och han av ren överraskning beställde in ett glas rött och en extra öl, bara för att liksom. Efter maten skulle det visst drickas konjak med kaffe. Konjaken kanske inte var helt nödvändig? Vi missade både Crash Diet och Crucified Barbara, men vi hade astrevligt.
Packningen gick som en dans, då han tog en powernap, så han skulle orka sista delen av resan.

Vi såg lite av Meshuggah, det lät bra.
Sen var det hocketytacklingbrottningsmatch mellan Herrn och Herr Sjöman innan Joes bar och avgång. Så for vi hem efter timmars väntan på att få gå av (kändes det som) och skulle sedan vidare på inflyttningsfest, men soffläktaren vann och vi fastnade i den.

Mycket lyckad kryss!
Mötte massa fina, både gamla och nya.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar