fredag 19 mars 2010

Sorg

Sorg
Har precis börjat fungera någorlunda normalt, börjat kunna se framåt, leva som en människa och må OK, och emellanåt bara njuta av livet som en hel människa. Kärleken blomstrar, vi planerar framåt, jag har det fantastiskt bra, och trodde att jag hade lagt den tyngsta sorgen bakom mig.

Så här skrev jag då det skedde - fick veta det under en spelning, precis efter Katatonia, precis före Porcupine Tree den 19:e oktober 2009, det jag skrev började med en länk till DalaDemokraterna, där en artikel omhandlade mina föräldrars olycka, de kom över på fel sida vägen, frontalkrockade och dog omedelbart runt 15:30, http://www.dt.se/nyheter/rattvik/article497882.ece, sen fortsatte det med:
"Jag är glad att jag har min Pär.
Jag kommer vara lite otillräknelig, mamma och pappa dog rätt snabbt igår.
Pappa hade hjärtproblem och diabetes.

Vi hade inte kontakt, men det fanns ögonblick i min uppväxt som var fina.
Jag sörjer och jag sörjer för mina bröder, de var dem väldigt nära, och det gör mig ont att de ska leva med denna börda.
Antar att jag är lite i chock fortfarande.

Delar denna anteckning med ett par få.
Jag har lite dåligt med ork för tillfället.
Hoppas ni förstår om jag är tyst, pantad, utagerande, kort, oväntad mm.

Hoppas ni får vila i frid, pappa och mamma."



JAG SAKNAR ER I ALLA FALL OCH JAG ÄR TILLBAKA TILL DEN DAGEN I MINA KÄNSLOR!

Idag är det för övrigt på dagen fem månader sen de dog.

KNAKELIBRAK ett halvår senare:
Får ett samtal från den gode man som tagit hand om bouppteckningen efter mamma och pappa som omkommit tragiskt i en bilolycka. Han är för övrigt en fantastiskt trevlig man,ärlig, omtänksam och har hög EQ. han säger i alla fall att Skatteverkets bouppteckningsavdelning har hört av sig, de vill ha några tillägg. Han personligen tyckte det verkade så krångligt så han hade hört av sig till en bouppteckningsspecialist. Allting har rivits upp!

1 kommentar: