söndag 3 april 2011

Skivor och gig

Skivor och shopping
Sen skivhyllan blev klar för tre veckor sen har vi äntligen kommit igång med skivshopping igen. På riktigt liksom. Nu känns det mer motiverat att köpa sig skivor då det faktiskt finns plats att ha dem. Orken, viljan och glädjen har kommit tillbaka. Känns gott eftersom det egentligen är det enda roliga att shoppa eftersom det ger så mycket glädje tillbaka. Kompletteringsköp, nyinköp pga utslitet och nyinköp för det finns nysläppt musik. Gött.

Satanica 
Att se underbara Herr Myrkheimr sidekicka som DJ på egen hand med min stora förebild, Kioskface,  värmde gott i hjärtat. Han har blivit duktig. Dessutom litar jag hundra på att Kioskface faktiskt tar hand om sötot.
Turbocharged gjorde ett bra gig enligt de som såg hela, även om jag inte var helt övertygad, mest för att jag inte såg hela. Prioriterade att hänga med Skógurálfur som vi mötte innan. Behövde verkligen träffa henne. Hon är klok och trygg.
Att Snickeridamen passade på att ha sin födelsedagsfest på KGB var en fin bonus.
Den här Satanicakvällen var bra.

Giget på Rocks igår
Märkte igår att det har gått lite för lång tid sendan jag spelade på Rocks senast, och kvällen igår var fantastiskt trevlig och rolig. Många underbara vänner, bekanta och nya ansikten var där.
Oj, vad roligt det var att spela!
Det var mycket energier som behövde tömmas ut ur själen, och vad annat än att spela högt och bra hjälper en på ett bättre sätt?

Ser fram emot nästa DJgig den 3:e maj då Demonical öppnar sin turné på SugarBar, ett gig arrat av Luciferian Society.


Musik ger glädje

2 kommentarer: